Jachthoornblaasgroep "La Forêt"

Over ons

Jachthoorngroep ''La Forêt'' is opgericht in het voorjaar van 2007 door Fred Rijsemus en Raymon Willems. Aan een lange keukentafel bij Fred thuis werd er elke woensdagavond geoefend. Al snel breidde de groep zich uit met Frans, Roel en Appie. Eind 2007 schoven Harry en Geert Strijk ook aan. In 2008 kwamen Jan en Jeroen er ook bij. De eerste vrouw is Cinta Christa die zich medio 2009 aanmeldde bij de blaasgroep. 

De blaasgroep bestaat nu uit 7 plesshoorn blazers en 3 parforcehoorn blazers. Momenteel hebben wij 6 mannelijke en 4 vrouwelijke blazers en 1 aspirant lid. 

Onze oefenavond is op woensdag. Om 20:00 uur beginnen we traditioneel met een drankje en een lied. ''Want zonder drank geen klank''. Gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast zijn wij serieus met muziek bezig maar op een ontspannen en gezellige manier en een optreden op zijn tijd verzorgen wij graag. Eens per maand krijgen wij les van een dirigent/trombonist. Hij leert ons nieuwe stukken en de fijne kneepjes van het blazen. Zo blijven wij onszelf verbeteren.


Reserveren of boekingen

Wij verzorgen graag optredens bij jachtdiners, jachtdagen, outdoorfairs, kerstmarkten, country- en gamefairs of bij uitvaart.

Neemt u contact met ons op voor de tarieven en mogelijkheden. Wij bespreken het graag met u.